Wanneer een bestelling onverhoopt niet aan je wensen voldoet, kun je het product/de producten binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Neem contact met ons op via info@gewoontegek.com om je retour aan te melden, bij het mailen ontvangen we graag je ordernummer, en eventueel een foto van het product. Na aanmelding van je retour heb je 14 dagen om het product retour te sturen. 

- Alle artikelen dienen onbeschadigd te zijn
- Alle artikelen dienen in originele verpakking te worden teruggezonden.
- Sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden.


Je retour kun je verzenden naar :

Gewoon te gek | retouren

Dijkstraat 4

8801 LV Franeker


Na ontvangst van je retourzending (mits het product in goede orde ontvangen is) wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de (bank)rekening welke is gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling. De oorspronkelijke verzendkosten worden alleen gestorneerd, wanneer de gehele bestelling geretourneerd wordt. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die zijn zoekgeraakt in de post, zonder bewijs van verzending.
Wij adviseren daarom om retouren terug te sturen met een track & trace.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@gewoontegek.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

© 2010 - 2024 Gewoon te gek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel