Gewoon te gek is een bedrijf dat voornamelijk haar eigen ontworpen items maakt en verkoopt. Items waar je blij van wordt, waar je om kunt lachen, die je raken of waar je een ander heel veel plezier mee kunt doen. Ik ben van mening dat we tegenwoordig veel te weinig persoonlijk post sturen. Het is zo ontzettend leuk om post te krijgen, en al helemaal op momenten waarop je het niet verwacht. Met de kaartjes van Gewoon te gek, hoop ik dat mensen meer/vaker kaartjes gaan sturen. 'échte post is folle leuker'

Gewoon te gek is het creatieve bedrijf van mij, Martha van der Veen. Op 26 mei 2010 is mijn webshop geopend. Ik ben begonnen met het verkopen van sieraden. In de loop der jaren is er steeds meer bijgekomen. Eerst de woonaccessoires, en in 2015 de eerste 'fryske'kaarten. Begonnen met een stuk of 4 kaarten, en al snel werden dat er meer. En ook het assortiment werd breder op het gebied van stationary. Inmiddels verkoop ik veel verschillende items, agenda's, kalenders, kadoblikjes, kussentjes, kadopapier, notitieblokken, planners, tuinposters, ballonnen en ga zo maar door. Dat is allemaal niet op 1 dag gemaakt, dat gaat stapje voor stapje. Ik heb daar énorm veel plezier in. Ik kan daar al mijn creativiteit en energie in kwijt. En ik kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb, dat voelt voor mij heel bijzonder. Ik volg mijn hart en gevoel bij het maken van de items en dat ik anderen daar ook nog blij mee kan maken is de kers op de taart.

 

Gewoon te gek –de winkel

26 mei 2010 is de webshop Gewoon te gek geopend, door de jaren heen is het een prachtig bedrijf geworden met een webshop en een mobiele winkel. En vanaf 8 mei 2020 'Gewoon te gek de winkel' daar aan toegevoegd. De winkel is voor iedereen die in een ontspannen en gezellige sfeer op zoek gaat naar iets bijzonders die houdt van mooie items. Een cadeau voor een goede vriend, jezelf of gewoon een moment van ontspanning tijdens een drukke (winkel)dag.  Je vindt bij ons producten die uniek en/of op maat gemaakt zijn. Regelmatig wisselen we van labels/merken zodat er altijd iets nieuws in de winkel is. Een fijne winkel die gevestigd is in de Dijkstraat 4 te Franeker met woonaccessoires, modeaccessoires, planten en papierwaren.

 

We staan voor kwaliteit, eenvoud, bijzondere items, en basics waar je jezelf of iemand anders op kunt trakteren en mee kunt verwennen.

Met deze winkel proberen we een persoonlijke stempel te drukken op de uitstraling van de winkel, het contact met de klanten is voor ons erg belangrijk. De producten in de winkel zijn met zorg uitgekozen, een winkel met een persoonlijke handtekening. En mini warenhuisje.

Kom langs, ervaar & wees welkom!

Onze openingstijden zijn:

Woensdag : 09.30 - 13.30 uur

Donderdag 09.30 - 17.00 uur

Vrijdag 09.30 - 21.00 uur

Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

Leafs,

Martha

© 2010 - 2021 Gewoon te gek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel