Gewoon te gek is het creatieve bedrijf van mij, Martha van der Veen. Op 26 mei 2010 is mijn webshop geopend. Ik ben begonnen met het verkopen van sieraden. In de loop der jaren is er steeds meer bijgekomen. Eerst de woonaccessoires, en in 2015 de eerste 'fryske'kaarten. Begonnen met een stuk of 4 kaarten, en al snel werden dat er meer. En ook het assortiment werd breder op het gebied van stationary.

Al die jaren was een wens voor een stenen winkel ontzettend groot.

En vanaf 8 mei 2020 'Gewoon te gek de winkel' daar aan toegevoegd. De winkel is voor iedereen die in een ontspannen en gezellige sfeer op zoek gaat naar iets bijzonders die houdt van mooie items. Een kado voor een goede vriend, jezelf of gewoon een moment van ontspanning tijdens een drukke (winkel)dag. Je vindt bij ons producten die uniek/zelf ontworpen en/of op maat gemaakt zijn. Regelmatig wisselen we van labels/merken zodat er altijd iets nieuws in de winkel is. Een fijne winkel die gevestigd is in de Dijkstraat 4 te Franeker met woonaccessoires, modeaccessoires, planten en papierwaren.

Ik heb daar énorm veel plezier in. Ik kan daar al mijn creativiteit en energie in kwijt. En ik kan zeggen dat ik van mijn hobby mijn werk gemaakt heb, dat voelt voor mij heel bijzonder. Ik volg mijn hart en gevoel bij het maken van de items en het runnen van de winkel en dat ik anderen daar ook nog blij mee kan maken is de kers op de taart.

 

We staan voor kwaliteit, eenvoud, bijzondere items, en basics waar je jezelf of iemand anders op kunt trakteren en mee kunt verwennen.

Met deze webshop/winkel proberen we een persoonlijke stempel te drukken op de uitstraling van de webshop/winkel, het contact met de klanten is voor ons erg belangrijk. De producten in de (web)winkel zijn met zorg uitgekozen, een (web)winkel met een persoonlijke handtekening. En mini warenhuisje.

Kom langs, ervaar & wees welkom!

De openingstijden van onze winkel zijn:

Dinsdag : 10.00 - 17.00 uur

Woensdag : 10.00 - 17.00 uur

Donderdag 10.00 - 17.00 uur

Vrijdag 10.00 - 17.00 uur

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Leafs,

Martha

© 2010 - 2024 Gewoon te gek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel