Gewoon te gek –de winkel

26 mei 2010 is de webshop Gewoon te gek geopend, door de jaren heen is het een prachtig bedrijf geworden met een webshop en een mobiele winkel. En vanaf 8 mei 2020 'Gewoon te gek de winkel' daar aan toegevoegd. De winkel is voor iedereen die in een ontspannen en gezellige sfeer op zoek gaat naar iets bijzonders die houdt van mooie items. Een cadeau voor een goede vriend, jezelf of gewoon een moment van ontspanning tijdens een drukke (winkel)dag.  Je vindt bij ons producten die uniek en/of op maat gemaakt zijn. Regelmatig wisselen we van labels/merken zodat er altijd iets nieuws in de winkel is. Een fijne winkel die gevestigd is in de Dijkstraat 4 te Franeker met woonaccessoires, modeaccessoires, planten en papierwaren.

 

We staan voor kwaliteit, eenvoud, bijzondere items, en basics waar je jezelf of iemand anders op kunt trakteren en mee kunt verwennen.

Met deze winkel proberen we een persoonlijke stempel te drukken op de uitstraling van de winkel, het contact met de klanten is voor ons erg belangrijk. De producten in de winkel zijn met zorg uitgekozen, een winkel met een persoonlijke handtekening. En mini warenhuisje.

Kom langs, ervaar & wees welkom!

Onze openingstijden zijn:

Woensdag : 09.30 - 13.30 uur

Donderdag 09.30 - 17.00 uur

Vrijdag 09.30 - 21.00 uur

Zaterdag 09.30 - 17.00 uur

                       

 

 

© 2010 - 2021 Gewoon te gek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel