BEURS VROUW!

In juni 2017 heb ik me alweer aangemeld voor Vrouw beurs, op 9, 10 & 11 maart 2018 in het WTC te Leeuwarden.

Al maaaanden druk met de voorbeidingen, wel 9 keer een plattegrond gemaakt over de indeling van mijn stand die 6x3 meter was.

De laatste weken er soms van wakker liggen, dit moet nog dat moet nog. Wat koop ik in, heb ik wel genoeg.

Hoe ga ik het regelen, ga ik alleen vraag ik er mensen bij oftewel stress en veel uren voorbereiding.

Dan de week voor Vrouw, op inkoop, alles inpakken, laatste dingen stickeren, laatste dingen regelen. Toch de indeling nog veranderen en ga zo maar door.

Woensdagochtend de eerste spullen brengen(kasten en tafels), en schrikken(iedere keer weer) van de kleine stand (gaat dit wel lukken, past mijn idee wel). Woensdagavond weer verder ditkeer met inrichten. Helaas kon het woensdagavond maar tot 20.00 uur. Dus donderdagochtend om 10.00 uur weer aanwezig om het af te maken. 13.00 uur was het klaar, YES!

Ik was klaar met alles, dus vanavond donderdagmiddag rust. Thuis nog wat dingen doen, nog tijd voor de kinderen. Donderdagavond nagels lakken en ondertussen tv kijken, heerlijk rustig aan.

Nu terugkijkend op de beurs:

Ik heb weer zo ontzettend genoten!!! En dat komt allemaal door al die leuke en lieve dames die geweest zijn. Door de leuke reacties op de stand, de reacties op de collectie. Mensen die zichzelf even voorstellen (die vaak bestellen of reageren op verkocht acties, zo leuk dat ze zichzelf voorstellen). Mensen die gewoon zeggen, tot volgend jaar. Die vertellen hoe leuk ze het vinden om me op Facebook of Instagram te volgen. Die gewoon de nieuwste kaarten uit de 4 rekken plukken en zeggen, ja de rest heb ik al. (hahahaha, héééééérlijk is dat, écht waar!) Wat hou ik daar van, wat maakt mij dat gelukkig. En de gesprekken met dames die ik vaak op de fairs/beurzen tegen kom, die regelmatig bestellen en waarmee je ook iedere keer weer een leuk praatje heb. En ga maar eens bij de kaarten staan, hoe vaak mensen hardop de teksten herhalen, en dan met hun eigen interpretatie. (genieten hoor ;) )

Jullie willen niet weten hoe gelukkig mij deze bovenstaande dingen maken. Dat is GEWOON TE GEK. Bedankt allemaal dat jullie er waren, voor jullie leuke spontane reacties en wat al niet meer. En natuurlijk voor al jullie aankopen, zaterdag konden we al 1 stelling uitelkaar halen, omdat er al zoveel verkocht was, ongelofelijk! 

 

Nu stop ik met typen en normaal gesproken typ ik regelmatig dat ik op mijn wolkje ga zitten, ik zit er zéker wel op.... Maar : donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag sta ik ook op de Wonen&co te Groningen (leuk leuk leuk! en ook spannend!). Dus tijd om uitgebreidt op mijn wolk te zitten is er nu nog niet. Eerst maandag weer op inkoop en bijbestellen en doorrrr... ;). Héérlijk.

Ik wens jullie heel veel plezier met jullie aankopen en heel graag tot ziens! En wie weet tot op de Wonen&co!

Liefs en groetjes,

Martha / Gewoon te gek