Verwenmiddag!

€ 15,00 (inclusief 21% BTW)

Nog maar een aantal weken en dan is ook 2018 alweer om.... Time Fly's!

Is er iemand die je voor dit jaar wilt bedanken? Of verwennen? Op een bijzondere manier? Dat kan bij Gewoon te gek!

Op zaterdag 15 december 2018 zetten wij je vriendin, moeder, buurvrouw, oppas, kennis, collega etc, in het zonnetje! Omdat ze het verdient (na een lastige periode, omdat het een pittig jaar was etc, of om haar te bedanken.

Hoe? Ze is welkom vanaf 14.00 uur in de Moeting te Tzum. We beginnen met een kopje koffie/thee met iets lekkers.

Jij als gever stuurt mij (niet verplicht) een leuke tekst voor de dame die daar zit door jou. Ik lees de tekst voor en heb het cadeau voor deze dame (haar shoptegoed).

Daarna volgt er een workshop armbanden maken (leuk voor kerst) en voor iedereen geschikt, hoef je niet creatief voor te zijn.

Tussendoor is er vannalles te krijgen qua eten en drinken (dieetwensen horen we graag). 

Na deze workshop is er gelegenheid om hun eigen kerstpakket uit te zoeken en de waarde bepaal jij als gever het is vanaf € 20,00. (kun je straks uit kiezen tijdens het bestellen). Het assortiment is breed, voor ieder geschikt. Ook zullen er wat etenswaren te krijgen zijn (die zitten niet in ons assortiment maar doen we in samenwerking). Is het voor de dame lastig? We hebben ook altijd cadeaubonnen mee.

We pakken het kerstpakket natuurlijk mooi in.

Hierna is iedereen vrij om naar huis te gaan, maar ook om gezellig te blijven om nog wat te eten, drinken, kletsen.

Om uiterlijk 18.00 uur is het afgelopen. 

* Mocht je het als gever leuk vinden om gezellig mee te gaan dan mag dat.

Het is mogelijk om voor 1 of meerdere personen te geven. 

TIP: mocht je bijvoorbeeld met een aantal ouders bij een gastouder zitten, dan kun je het ook gezamelijk geven. Ook hiervoor geldt dat het bedrag zelf te bepalen is.

Nadat je dit gekocht hebt, ontvang je een mail met meer info.

Op donderdag 29 november 2018 worden alle uitnodigingen naar de uitgekozen dame(s) verzonden. Daar staat op dat ze uitnodigd is voor deze verwenmiddag met een korte uitleg wat de bedoeling is. Mocht ze niet kunnen dan kan ze dat aangeven dan hebben we een alternatief.